Βάζουν λουκέτο επί τριήμερο οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία

giatroi-xierourgia

Πριν επισκεφθείτε τα νοσοκομεία καλό είναι για να μην ταλαιπωρηθείτε να γνωρίζετε το απεργιακό πρόγραμμα των εργαζομένων σε αυτά, που ζητούν την στήριξή σας, τονίζοντας ότι η δημόσια υγεία ωδεύει προς την ιδιωτικοποίηση και όλοι μαζί οφείλουν να αντιδράσουν για να ανατρέψουν τα κυβερνητικά σχέδια, που είναι σε πλήρη εξέλιξη, ξεκινώντας από την οικονομική τους υποβάθμιση, ώστε οι ιδιωτικές εταιρείες όταν έρθουν να έχουν την μορφή του Μεσία, με τους ασφαλισμένους να πρέπει να έχουν πολλά χρήματα, για να γίνουν καλά, αλλιώς θα εγκαταλείπονται στη μοίρα τους μέχρι να πεθάνουν....
Χωρίς αλλαγές παραμένει το πρόγραμμα κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, που ξεκινά την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, με 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Υγείας, ενώ για την Πέμπτη η Ομοσπονδία αποφάσισε συμμετοχή στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ.
Τη μετάθεση της πανελλαδικής απεργίας σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, την οποία είχε προκηρύξει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) για την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, κατά μία ημέρα, ώστε να συμπέσει με την απεργία ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου, αποφάσισε η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας.
Επίσης την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, όλης της χώρας από τις 11πμ μέχρι το πέρας του ωραρίου, ημέρα που εκδικάζεται στο ΣτΕ η προσφυγή της ΟΕΝΓΕ για αποκατάσταση του ιατρικού μισθολογίου, διεκδικώντας, όπως αναφέρει, «τη θετική έκβαση της προσφυγής μας, κατ΄ αναλογία προς τις προσφυγές δικαστικών και ενστόλων».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα εφαρμογή της ΑΑΔΕ στο κινητό με υπηρεσίες και ειδοποιήσεις

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης των ψηφιακών δυνατοτήτων και διευκόλυνσης των φορολογουμένων, το υπουργείο Οικονομικών και …