Τι είπε ο ποιητής Λεβέντης για την "ενότητα" της κυβέρνησης;

leventis
Αποκαλύψεις σημαντικές για την κυβερνητική συνοχή έκανε το πρωί της Δευτέρας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σχολιάζοντας τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών και τους λόγους για τους οποίους την ζήτησε ο πρωθυπουργός.
Αφού μας είπε πόσο δύσκολα πέρασε, γιατί αυτός ως άνθρωπος που σκέφτεται γρήγορα, ταλαιπωρήθηκε επί επτά ώρες να συζητά τα ίδια ανούσια πράγματα, αποκάλυψε ότι οι δικές του πληροφορίες θέλουν 11 βουλευτές του κυβερνητικού σχηματισμού, να μην ψηφίσουν το ασφαλιστικό, όταν θα έρθει προς έγκριση στη βουλή και για αυτό ο Τσίπρας επιχείρησε άσκοπα μεν, να κάνει άνοιγμα στην αντιπολίτευση και να λάβει στην σύμφωνη θέση τους, για τις αποφάσεις του.
Χαρακτηριστικά είπε:
"Σύμφωνα με πληροφορίες μου, υπάρχουν 11 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα ψηφίσουν, το Ασφαλιστικό και πολλοί εξ αυτών ανήκουν στην «ομάδα των 53".
Τώρα μένει να το αποδείξει η πραγματικότητα, που σημειωτέον δεν αργεί....
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …