Ψεύτικος ο τρόμος για το ασφαλιστικό δηλώνει η κυβέρνηση-Σοβαρά;

asfalistika

Μάλλον όλα τα συνδικάτα έχουν χάσει την διαύγεια πνεύματος των συμβούλων τους και οι συνταξιούχοι σταμάτησαν να δουλεύουν το μυαλό τους, αν πάρουμε στα σοβαρά τις δηλώσεις της  κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, ότι δημιουργείται ψεύτικος και σκόπιμος τρόμος για το ασφαλιστικό από την αντιπολίτευση και όχι από την κυβέρνηση, που αυτή πράττει το σωστό και 10.000.000 άνθρωποι έχουν λάθος.

"Η κυβέρνηση ποτέ δεν αποποιήθηκε των ευθυνών της και εξήγησε ότι η πρωτοβουλία της κυβέρνησης ήταν απλώς μια "πρόσκληση σε διάλογο" για τα μεγάλα ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα, όπως το προσφυγικό και το ασφαλιστικό.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης φρόντισαν να την τορπιλίσουν εκ των προτέρων και με διάφορες δηλώσεις να δείξουν ότι φτάνουν σ’ αυτό το διάλογο μόνο επειδή είναι υποχρεωμένοι και όχι επειδή έχουν διάθεση να συζητήσουν" υπογράμμισε η κ. Γεροβασίλη.

Ειδικά για το ασφαλιστικό είπε ότι από ορισμένους "διακινείται μια εικόνα τρόμου" και εξήγησε και ότι υπάρχει η δεδομένη συμφωνία για το 1% επί του ΑΕΠ και -όπως είπε- όχι ότι δήθεν οι δανειστές ζητούν κάθε μέρα και περισσότερα από την κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η κυβέρνηση για να μην περικοπούν οι κύριες συντάξεις, έχουν βρεθεί τρόποι αυτό το 1% να μειωθεί στο 0,60%."

Αυτή ήταν με ακρίβεια η δήλωσή της στο "Πρακτορείο 104,9 FM", η οποία ενισχύει πλέον οικονομικά συγκεκριμένο κλάδο εργαζομένων, τους ψυχιάτρους, όπου πρέπει να τρέξουν όλοι οι Έλληνες, μετά από αυτά που ακούνε!!!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …