ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις στο Νοσοκομείο «Σωτηρία»

i-tourkia-tha-proslabei-5000-ellines-giatrous.w_l

Δωρεάν εξετάσεις, εθελοντική αιμοδοσία και ξενάγηση στο ιστορικό και ιατρικό Μουσείο του, περιλαμβάνει η φετινή «Επιχείρηση Ανοιχτές Πόρτες» που οργανώνει το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος« Η Σωτηρία» το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου

Συγκεκριμένα, από τις 09:00 έως τις 18:00 το απόγευμα, το Νοσοκομείο ανοίγει τις πύλες του στο ευρύ κοινό και διεξάγει εθελοντική αιμοδοσία, δωρεάν ιατρικές εξετάσεις (σπιρομέτρηση, εκτίμηση αρτηριών κάτω άκρων με μηχάνημα, μέτρηση κινδύνου οστεοπόρωσης, εκτίμηση χρόνιου και καρκινικού πόνου, επίδειξη ασκήσεων αποκατάστασης ΧΑΠ και διάμεσων νοσημάτων) και μία 45λεπτη ξενάγηση στο Μουσείο του.

Στην «Επιχείρηση Ανοιχτές Πόρτες» όλες οι κλινικές και τα τμήματα του Νοσοκομείου ενημερώνουν για το αντικείμενο της δουλειάς τους και παρουσιάζουν μια σειρά από άλλες δραστηριότητες και υπηρεσίες υγείας που συντελούνται στο Νοσοκομείο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …