Νέο πλήγμα της τρόικας προς το ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ, μετά το ασφαλιστικό!

ergasia0_b2

Επεκτείνουν τα χτυπήματα τα μέλη της τρόικας, μετά το ασφαλιστικό που ακόμα είναι σε υποτιθέμενη διαπραγμάτευση και στο Εργασιακό, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της ομάδας της ΕΕ Ντέκλαν Κοστέλο, αρνούμενος να γνωστοποιήσει άλλα στοιχεία, όταν η κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος.

Οι πληροφορίες ωστόσο θέλουν μπαράζ ομαδικών απολύσεων με δεδομένη την απελευθέρωση, όταν  ο μέσος μισθός μειώθηκε σημαντικά φτάνοντας τα 1.000 ευρώ με μικτές αποδοχές και ο κατώτερος μισθός των 581 ευρώ θα οδηγηθεί σε περαιτέρω μείωση, όπως αφήνει να εννοηθεί το ΔΝΤ με τις τελευταίες του εκθέσεις.

Την ίδια ώρα η Κυβέρνηση που είχε προεκλογικά υποσχεθεί την Άρτα με τα Γιάννενα, θέτει ως μοναδική αλλαγή το θέμα της επαναφοράς των συλλογικών διαπραγματεύσεων, που θα διεκδικήσει με την βοήθεια του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας, αλλά όλα είναι στο αέρα και χτυπούν αλύπητα τους εναπομείναντες ςεργαζόμενους.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η απάντηση του Βελόπουλου στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «η δήλωση του Αρχιεπισκόπου …