Ζητά προσωπικό ο Δήμος Αγίας Παρασκευής

ergasia

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής» ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ την πρόσληψη δεκαέξι (16 ) καθηγητών στα Εργαστήρια Τέχνης του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής, με σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας από την σύναψή τους, έως την λήξη του διδακτικού έτους 2015 – 2016, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3812/2009 όπως ισχύει, τις διατάξεις της παρ.14 του άρθρου 12 του Ν.4071/2012 και το άρθρο 6 του Ν.2527/1997, όπως αναφέρεται στον παρακάτω πίνακα.

  • Καθηγητές στα εργαστήρια ζωγραφικής- ζωγράφοι ΠΕ Πέντε (5 )
  • Καθηγητές στα εργαστήρια γλυπτικής – γλύπτης ΠΕ Ένας (1 )
  • Καθηγητής στα εργαστήρια χαρακτικής – χαράκτης ΠΕ Ένας (1 )
  • Καθηγητής στα εργαστήρια γραμμικού σχεδίου- αρχιτέκτονας ΠΕ Ένας (1 )
  • Καθηγητής στα εργαστήρια φωτογραφίας- φωτογράφος ΤΕ Ένας (1 )
  • Καθηγητές στα εργαστήρια κοσμήματος – σχεδιαστής κοσμήματος (ΔΕ) Δύο (2)
  • Καθηγητές υποκριτικής (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ) Ένας (1 )
  • Καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης (ΠΕ) Ένας (1 )
  • Καθηγητής χορού Ένας (1 ) Σκηνοθέτες ( ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ) Δύο (2)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Αίτηση
2. Απαιτούμενος τίτλος σπουδών
3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
4. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
5. Υπεύθυνη Δήλωση, που να δηλώνεται ο χρόνος εμπειρίας σε αντίστοιχη ειδικότητα, ο οποίος θα καλύπτεται από ασφαλιστικό φορέα. Η ανωτέρω βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα, θα προσκομιστεί μόνο από τους επιτυχόντες, μετά την ανάρτηση του πίνακα κατάταξης.
6. Υπεύθυνη δήλωση κατά του Ν. 1599-1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του υπαλληλικού κώδικα.

Οι αιτήσεις καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να προσκομιστούν από τους ενδιαφερόμενους στα Γραφεία Διοίκησης του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (Οδός Αιγαίου Πελάγους & Τέρμα Νότου, Τ.Κ. 15342, Αγ. Παρασκευή) από 02.12.2015 έως 11.12.2015 και ώρες 09.00 έως 15.00.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γιώργος Ασπιώτης

Πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα έχουν απομείνει πέντε βουλευτές Ανεξαρτητοποιήθηκε την Τρίτη μέχρι πρότινος βουλευτής των Σπαρτιατών, Γιώργος …