Δικαστική απόφαση δικαίωσης εργαζομένων

dikastirio_
Τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΜΒ κρίνοντας παράνομες τις περικοπές των μισθών τους, δικαίωσε το  Εφετείο Λάρισας, ακυρώνοντας ουσιαστικά την προηγούμενη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης, που ελήφθη τον Οκτώβριο του 2012.
Αυτό σκόρπισε χαρά μεταξύ τους, όπως διαφαίνεται και από την ανακοίνωση που εξέδωσαν:
«Όπως είχαμε προβλέψει, η απόφαση του Εφετείου Λάρισας για την μισθοδοσία μας με τον μισθό του Οκτωβρίου του 2012, μας δικαιώνει! Η απόφαση είναι άμεσα και επί ποινή προστίμου εκτελεστή και έχει αναδρομική ισχύ, από την κατάθεση της αγωγής τον Οκτώβρη του 2013», αναφέρουν οι εργαζόμενοι.
Από τον Σεπτέμβρη του 2014, οπότε και η ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, έκρινε ότι οι περαιτέρω περικοπές στη μισθοδοσία που εφάρμοσε η προηγούμενη Διοίκηση δεν ευσταθούν, ζήτησαν από την παρούσα διοίκηση να επαναφέρει τη μισθοδοσία στον Οκτώβρη του 2012.
Μας αγνόησαν. Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου και τελεσίδικα η δικαιοσύνη, μας δικαίωσε
αναφέρουν.
Η μισθοδοσία του Δεκεμβρίου (εξόφληση 10 Γενάρη του 2016) θα είναι πλέον η πρώτη νόμιμη, μετά από δυόμιση χρόνια και έπεται συνέχεια για την καταβολή των αναδρομικών".
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …