Προσωπικό ζητά το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

ATHINAIKO

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων – Μακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεων Α.Ε. (Α.Π.Ε. -Μ.Π.Ε. Α.Ε.) επιθυμεί να καλύψει τη θέση του Διευθυντή Διαχείρισης της Διεύθυνσης Διαχείρισης της εταιρείας, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψή της.

Προσόντα Επιλογής:

  • Πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης πανεπιστημιακού τομέα στα οικονομικά της ημεδαπής ή αναγνωρισμένος & ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.
  • Αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών στα οικονομικά καθώς και εμπειρία στις πωλήσεις.
  • Πτυχίο Λογιστή Ά Τάξης
  • Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στα οικονομικά καθώς και γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας, θα θεωρηθούν επιπλέον προσόντα.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν το βιογραφικό τους, από τη Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 μέχρι και την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 9.00 μέχρι 17.00, αυτοπροσώπως στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα οδός Τσόχα αρ. 36.

Το βιογραφικό επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του Ν.1599/1986. Η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΚΑΪ

Το Σάββατο 27/04 στις 05.30, στην εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» με τον Χρήστο Κούτρα Αύριο, Σάββατο 27/04 ο …