834.000.000 ευρώ λιμνάζουν στο ΟΑΕΔ για την ανεργία και την φτώχια

oaed-anergoi-21-620x320

Όταν οι άνεργοι ζητούν προγράμματα απασχόλησης, κλονίζει η αποκάλυψη ότι την ίδια ώρα στον ΟΑΕΔ, παραμένουν ανεκμετάλλευτα προγράμματα ύψους, 504.000.000 ευρώ για την ανεργία και  330.000.000 ευρώ για την φτώχεια.

Το θέμα αποκάλυψε ο βουλευτής του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση προς την Κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί.

«Η Κυβέρνηση Τσίπρα κατάφερε μέσα σ’ ένα χρόνο διακυβέρνησης, να έχουν όλοι οι φορείς ελλείμματα, πλην δυο, που έχουν πλεονάσματα. Ο ΟΑΕΔ, που ενώ το κύριο έργο του είναι η ανεργία, δεν έχει ενεργοποιήσει έτοιμα προγράμματα επιδότησης εργασίας σε ανέργους 504 εκατ. €, και το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Άπορους, δεν ενεργοποίησε το πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας και αντιμετώπισης της ακραίας φτώχειας 330 εκατ. €, που πέρυσι τέτοιες μέρες φέραμε μετά από δύσκολη πραγματική διαπραγμάτευση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η απάντηση του Βελόπουλου στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «η δήλωση του Αρχιεπισκόπου …