ΔΩΡΕΑΝ μάθημα Γαλλικών στα Ιωάννινα

mathitedsak2_b2_18

Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ – EUROPE DIRECT – ΗΠΕΙΡΟΥ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και το ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ σε συνεργασία με το 5Ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΑΕΠ – ΒΑΛΑΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ και το ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ του 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΒΑΛΑΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ, στα πλαίσια των εθελοντικών δράσεων της Γαλλικής Κυβέρνησης με τίτλο “French Social Civic Service” για διάστημα τριών μηνών, ξεκίνησαν την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου και “παραδίδουν” ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Γαλλικής γλώσσας, σε μαθητές και γονείς του 5ου Δημοτικού σχολείου Ιωαννίνων, καθώς επίσης σε φοιτητές και πολίτες της πόλης των Ιωαννίνων που ενδιαφέρονται για την εκμάθηση της Γαλλικής γλώσσας. Τα μαθήματα θα γίνονται στο 5ο Δημοτικό Σχολείο , (Γυναικών Πίνδου 17) κάθε Τρίτη και Τετάρτη 17:00 – 21:00, σε τέσσερα αυστηρά ολιγομελή τμήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεσθε με email στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ – EUROPE DIRECT – ΗΠΕΙΡΟΥ και στο email του ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ :
europe-direct@cci-ioannina.gr, youthcenterofepirus@yahoo.gr.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ – EUROPE DIRECT – ΗΠΕΙΡΟΥ
http://europedirect.cci-ioannina.gr ,
ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
www.youthcenterofepirus.org ,
5Ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΑΕΠ – ΒΑΛΑΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ
http://5dim-valan.ioa.sch.gr
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ του 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΒΑΛΑΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 4,48% και ετήσια κέρδη 12,52%

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος υπερέβη τα επίπεδα των 100 …