Μπαράζ νέων θέσεων εργασίας μέσα στο 2016-Δείτε τις κατηγορίες

ergasia-vres

Γραπτός διαγωνισμός από το ΑΣΕΠ, για 10.000 εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προγραμματίζεται το 2016, με παράλληλη πρόσληψη ακόμη 1.000 καθηγητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Για το 2016 έχουν μετατεθεί οι προκηρύξεις για την πρόσληψη 100 στελεχών Πληροφορικής, όπως επίσης αυτές των 121 θέσεων ΠΕ και ΤΕ στους δήμους και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Εντός του 2016, έχει προγραμματιστεί η στελέχωση με καινούργιο προσωπικό των τα ασφαλιστικών ταμείων, των κερδοφόρων ΔΕΚΟ, των δήμων και των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους.
Από τα όσα έχουν μέχρι και σήμερα γίνει γνωστά μέσα στην επόμενη χρονιά, θα ακολουθήσει το πρόγραμμα μόνιμων προσλήψεων 2.440 ατόμων στο ΕΚΑΒ και στα τμήματα επειγόντων περιστατικών των δημόσιων νοσοκομείων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …