Έως 18 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για την πρακτική άσκηση στη ReGeneration

woman-worried-laptop

Τo ReGeneration αποτελεί μια πρωτοποριακή ενέργεια των Global Shapers Athens Hub, πρωτοβουλία του World Economic Forum. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ταλαντούχους πτυχιούχους νέους όλων των ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην Ελλάδα.

Σκοπός μας είναι να δώσουμε όλα τα εφόδια στους Έλληνες εργαζόμενους του μέλλοντος! Το ReGeneration δεν είναι απλά ένα πρόγραμμα πρακτικής άσκησης επαγγελματικής κατάρτισης, είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης που προσφέρει:

-6μηνη αμειβόμενη πρακτική άσκηση
-Πρακτική Εκπαίδευση
-Κοινωνική εργασία
-Καθοδήγηση από καταξιωμένους Έλληνες επαγγελματίες
Στόχοι του εκπαιδευτικού μας προγράμματος για τους συμμετέχοντες είναι:

1 Η κατανόηση του συνεχώς μεταβαλλόμενου επαγγελματικού περιβάλλοντος στο οποίο ξεκινούν να δραστηριοποιούνται.

2 Η αναγνώριση και ανάπτυξη ικανοτήτων, δεξιοτήτων και γνώσεων με οδηγό πάντα την αυτογνωσία και την σύνδεση με το κοινωνικό περιβάλλον.

3 Η προετοιμασία για δυναμική ένταξη στην αγορά εργασίας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με την υποστήριξη της ΟΤE Academy και του προγράμματος Love2Learn και αποτελείται από 4 κύρια μέρη, καθένα από τα οποία εξυπηρετεί και αποσκοπεί στην επίτευξη των παραπάνω στόχων και την υπερκάλυψη των αναγκών και προσδοκιών των εκπαιδευομένων.

Αιτήσεις έεως 18 Δεκεμβρίου.

ΕΔΩ τα στοιχεία

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …