Ο γολγοθάς των άπορων διαβητικών της Πάτρας για τα φάρμακα τους!

diabitis

Στο έλεος του υπουργείου υγείας, με την ζωή τους να τίθεται σε κίνδυνο, βρίσκονται 250 Πατρινοί με βιβλιάριο υγείας απορίας, οι οποίοι λαμβάνουν τα φάρμακα τους και τα αναλώσιμα, από τα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας, του ΠΠΝΠ και του Άγιου Ανδρέα.
Ο λόγος ότι όπως κατήγγειλε μέλος του συλλόγου διαβητικών, τους ενημέρωσαν ότι φάρμακα STOP.
«Όταν υπάρχουν ταινίες, δεν υπάρχουν βελόνες. Όταν μας δίνουν βελόνες ψάχνουμε μηχανήματα, δεν πήραμε καν τα αναλώσιμα είδη που χρειαζόμαστε και το ένα νοσοκομείο αρνείται να εξυπηρετήσει ασθενείς του άλλου. Τι να κάνω την ινσουλίνη χωρίς το μηχάνημα, να χρησιμοποιήσω το χέρι μου για να τρυπηθώ;
Τώρα μάθαμε κιόλας, ότι τέλειωσαν τα φάρμακα που λαμβάναμε συγκεκριμένων εταιρειών και ας πάρουμε ότι έχει περισσέψει μέχρι να βρουν κονδύλια για νέες παραγγελίες. Κατήγγειλε το μέλος του συλλόγου διαβητικών Γιώργος Μητράκης, απορώντας που βρίσκεται το κοινωνικό κράτος για το οποίο μιλά συνέχεια η κυβέρνηση.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …