2 θέσεις ερευνητών στο ΤΕΙ Ηπείρου

assets_LARGE_t_183761_54324097_type12128

To TEI Hπείρου ανακοινώνει την προκήρυξη δύο θέσεων εργασίας για νέους ερευνητές/υποψηφίους διδάκτορες στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων, κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής, για το πρόγραμμα Marie Skłodowska Curie, Εκπαιδευτικό Δίκτυο Καινοτομίας ‘Tendon Therapy Train’ ΗΟΡΙΖΟΝ 2020, που υλοποιείται στο Ίδρυμα.

Πρόκειται για ένα ερευνητικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα καινοτομίας το οποίο θα εκμεταλλευτεί τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην μηχανική ιστών, για να αναπτύξει πρωτοποριακά θεραπευτικά/φαρμακευτικά προϊόντα για την αποκατάσταση και αναγέννηση τενόντων για ανθρώπους και ίππους.

Το δίκτυο αποτελείται από επτά ακαδημαϊκά ινστιτούτα, επτά εταιρείες και δύο νοσοκομεία από έξι Ευρωπαϊκές χώρες (Ιρλανδία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πορτογαλία και Γαλλία). Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών είναι η 30ή Δεκεμβρίου 2015.

Για να διαβάσετε τα προσόντα, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τις σχετικές πληροφορίες, κάντε κλικ ΕΔΩ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Survivor 2024: «Στην κόψη του ξυραφιού» οι σχέσεις Περπατάρη και Ταλαδιανού

«Για να το είπα, σαν βλάκας θα έκανε», σχολίασε ο Περπατάρης Σε οριακό επίπεδο έχει …