Το Δέντρο της "Αγάπης" για το γάλα των παιδιών

gala

Η ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου πραγματοποιεί μια πρωτότυπη δράση το Σάββατο 12/12/2015 και ώρα 11:30, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό (Παλαιά σφαγεία).

Φέτος, για πρώτη φορά θα στολιστεί  ένα διαφορετικό δέντρο. Ένα δέντρο αγάπης, ένα δέντρο με… ΓΑΛΑ!!!

Ελάτε και εσείς στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό μαζί με τα παιδιά σας για να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια. Τα παιδιά θα παίξουν μουσικοκινητικά παιχνίδια συμμετέχοντας στο στολισμό του «ΔΕΝΤΡΟΥ ΑΓΑΠΗ»..

Το γάλα θα διανεμηθεί μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου στα παιδιά των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

«Ο εθελοντισμός αποτελεί αίτημα και ανάγκη των καιρών μας. Σ’ αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Με τον εθελοντισμό δημιουργείς ένα κόσμο καλύτερο, ένα κόσμο γεμάτο χαμόγελο, ένα κόσμο με αγάπη και ευτυχία. Το δικό σας κουτί με γάλα θα ψηλώσει το Δέντρο της Αγάπης.

Η Ακτίνα Εθελοντισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου σας εύχεται ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Κώστας Καλαντζής.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …