Κάτω των 300 ευρώ η σύνταξη που ζητούν οι δανειστές

sintaxeis

 Τα θέλουν όλα, τα απαιτούν όλα, μένει να δούμε εμείς αν θα τα δώσουμε βάζοντας την ταφόπλακα στην Ελληνική ασφυξία.
Ο λόγος για τους θεσμούς, που βλέποντας ότι τα Ελληνικά παιδιά είναι "απολύτως υπάκουα" και έχουν το ΝΑΙ "ψωμοτύρι", σκληραίνουν τις απαιτήσεις τους, ζητώντας τώρα κατάργηση του εφάπαξ, αλλά και συντάξεις κάτω των 300 ευρώ!!!!
Στο πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης εφημερίδας Real News, αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «Η Αθήνα είναι εκτός θέματος στις εξετάσεις που δίνει για το Ασφαλιστικό. Ακοστολόγητες οι ελληνικές ιδέες», δίνοντας έτσι το δικαίωμα στους δανειστές να "κάνουν" παιχνίδι με τους δικούς τους όρους, συνεχίζοντας να απαιτούν:
– Ρήτρα μηδενικού ελλείμματος και μειώσεις από 6% έως 30% στις κύριες συντάξεις
– Εθνική σύνταξη με εισοδηματικά κριτήρια και με 20 έτη ασφάλισης
-Ποσοστά αναπλήρωσης που οδηγούν σε σύνταξη ίση με τον μισθό του ασφαλισμένου
«Δεν συγκυβερνούμε με τους δανειστές τη χώρα», είναι την ίδια στιγμή ο τίτλος συνέντευξης του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου, στο ίδιο φύλλο.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Πως διαμορφώνονται οι τιμές στα τιμολόγια Οκτωβρίου

Τα νέα τιμολόγια θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τρίτη 1η Οκτωβρίου οπότε θα έχει «κλείσει» η …