Απεργιακή εγρήγορση και συνελεύσεις από τους φυσικοθεραπευτές

43252-FYSIKOTHERAPEYTES---KENTRA-FYSIKOTHERAPEIAS-KOYZINOGLOY-EYSTRATIOS---FYSIKOTHERAPEYTIS-LESBOS-MYTILINI---KENTRO-FYSIKOTHERAPEIAS---HEIROPRAKTIKI---KAT-[1]

Το μήνυμα ξεκάθαρο και εστάλη προς όλα τα μέλη του από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών, που τα κάλεσε σε αγωνιστική συσπείρωση τόσο για την προετοιμασία κινητοποιήσεων σε όλη την Ελλάδα, όσο και για  αναστολή της σύμβασης συνεργασίας με τον ΕΟΠΥΥ.

Διαμρτύρεται έντονα στην ακόλουθη ανακοίνωση για:

"Την επιβολή των καταστροφικών, μέτρων του rebate (έκπτωση) και clawback (επιστροφή λόγω υπέρβασης) στους συμβεβλημένους με τον Οργανισμό φυσικοθεραπευτές.

Η εφαρμογή των μέτρων υποχρεώνει σε άνευ πληρωμής παροχής υπηρεσιών υγείας 5 μήνες το χρόνο στο κράτος και τη μείωση της πραγματικής τιμής της φυσικοθεραπευτικής συνεδρίας από τα 15 στα 4 ευρώ», για αφανισμό του Εργαστηρίου Φυσικοθεραπείας.

Καλούμε τα μέλη μας σε έκτακτες γενικές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα για να εξεταστεί το ενδεχόμενο αναστολής της σύμβασης συνεργασίας με τον ΕΟΠΥΥ , θεωρώντας ότι αν είναι να παρέχεις την εργασία σου και τις υποδομές σου και να μην αμείβεσαι, καλύτερα να μην συνεργάζεσαι."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση Alco: Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι υπουργοί της κυβέρνησης

Τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Alco  - Οι διαρροές των κομμάτων Τους δημοφιλέστερους υπουργούς αναδεικνύει …