Ψηφίστε ΕΔΩ για την παραμονή στην εργασία, του προσωπικού των 5μηνων του ΟΑΕΔ

koinvf
Μπορεί η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας να τους έχει ξεκαθαρίσει ότι νομικά δεν προβλέπεται η παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και δεν μπορούν να παραμείνουν στα πόστα τους, οι ίδιοι συνεχίζουν και επεκτείνουν τον αγώνα τους, με την συλλογή υπογραφών, υπέρ του αιτήματός τους.

Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν:

"Στην Ελλάδα της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, κάθε εξασφάλιση θέσης εργασίας δημιουργεί την ελπίδα να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Μόνο αν όλοι μαζί, ενώσουμε τη φωνή και τη δύναμή μας μπορούμε να σταματήσουμε τη φυγή των νέων της πατρίδας που αναζητούν στο εξωτερικό μια καλύτερη τύχη.

Υπογράφουμε λοιπόν μαζικά για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας όσων έχουν προσληφθεί στα πλαίσια της κοινωφελούς εργασίας στους Δήμους όλης της χώρας καλύπτοντας τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό προσφέροντας την ίδια στιγμή ικανοποιητικές υπηρεσίες στους πολίτες τους. πατήστε εδώ για να υπογράψετε το ψήφισμα υποστήριξης."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γέλεν: Η ανεξαρτησία της Fed, «κλειδί» για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα

Στην ομιλία της την ερχόμενη Παρασκευή η Γέλεν θα επιχειρηματολογήσει ως προς τη διατήρηση της …