ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Ρωσικής γλώσσας των απασχολούμενων στον τουρισμό της Κέςρκυρας

mathitedsak7_b2
Δωρεάν μαθήματα Ρωσικής Γλώσσας, για τους υπαλλήλους των τουριστικών επαγγελμάτων του νησιού, ανανκοίνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού (Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) της Κέρκυρας, που ανακοινώνει:
"Ο Δήμος Κέρκυρας, σύμφωνα με την αριθμ.26-667/02-12-2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιήσει με την εταιρεία Μouzenidis Travel πρόγραμμα εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας για τους απασχολούμενους στον ευρύτερο τομέα του Τουρισμού κατά το διάστημα από 11/01/2016 μέχρι 11/04/2016 διάρκειας 70 ωρών.
Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στο 6ο Γυμνάσιο Κέρκυρας κατά τις ημέρες Δευτέρα – Τετάρτη -Πέμπτη. Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί για τέσσερις ηλικιακές ομάδες ως εξής: ΩΡΕΣ ΗΛΙΚΙΑ Πρώτη ομάδα 15.00 -1700 18-24 Δεύτερη και Τρίτη ομάδα 17.00 - 19.00 41-50 και 25-30 Τέταρτη ομάδα 19.00 - 21.00 31-40 Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι την Πέμπτη 07/01/2016 στο τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, στον υπάλληλο Κωνσταντίνο Ζαχαράκη , στο κτίριο του Παλαιού Δημαρχείου (Πλατεία Μιχαήλ Θεοτόκη) και ώρα : 10.00πμ-12.00μμ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
Σκοπός του προγράμματος εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας που προσφέρει ο Δήμος Κέρκυρας στους δημότες και κατοίκους του, με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Mouzenidis Travel, είναι η εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας για την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών στους Ρώσους τουρίστες. Θα δημιουργηθούν τέσσερεις ομάδες των 50 ατόμων η καθεμιά, ανάλογα με τη ζήτηση.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα κατανέμεται σε τρία ακαδημαϊκά δίωρα ανά εβδομάδα για την κάθε ομάδα.
Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να γνωρίζει ότι η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και δεν θα γίνει καμία εσωτερική αλλαγή στα τμήματα πέραν της αρχικής του τοποθέτησης. Υποχρέωση του κάθε ενδιαφερόμενου είναι η συμμετοχή του στα τεστ προόδου του προγράμματος, καθώς και η καθημερινή του προετοιμασία για το μάθημα.
Κάθε σπουδαστής έχει δικαίωμα να απουσιάσει το μέγιστο από τρία (3) μαθήματα και η παρουσία του την πρώτη ημέρα της έναρξης των μαθημάτων κρίνεται απαραίτητη.

Το εκπαιδευτικό υλικό θα διανεμηθεί δωρεάν από τους υπεύθυνους του προγράμματος. Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος θα δοθούν στους εκπαιδευόμενους βεβαιώσεις παρακολούθησης του κύκλου μαθημάτων ρωσικής γλώσσας."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέοι και συνδικαλισμός

Η γενιά που μεγαλώνει με την τεχνολογία και τα κοινωνικά δίκτυα έχει την ικανότητα να …