Πάτρα: Πως να απαλλαγείτε από οφειλές σε τράπεζες και δημόσιο

xrei_482966365

Κάλεσμα απευθύνει η Ελλήνων Συνέλευσις Πατρέων με θέμα την «Ολοσχερής αποπληρωμή και οριστική απαλλαγή από κάθε οφειλή προς τις τράπεζες, το δημόσιο (ΕΝΦΙΑ – Φόρο Εισοδήματος – ΦΠΑ- Τέλη Κυκλοφορίας κτλ) καθώς και εισφορές προς όλα τα ασφαλιστικά ταμεία (ΙΚΑ – ΤΕΒΕ)».

Το κάλεσμα αφορά κάθε ενδιαφερόμενο και έχει χαρακτήρα ενημέρωσης. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται στα γραφεία του συλλόγου στην Δημητρίου Βότση «για να ενημερωθείτε και να σας βοηθήσουμε να συμπληρώσετε την εξώδικη δήλωση- εντολή - εξουσιοδότηση με όλα τα συνοδευτικά σχετικά έγγραφα για να μπορέσετε να καταθέσετε ορθά το φάκελο προς τις ανάλογες Δημόσιες Υπηρεσίες» όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γκιουλέρ: «Θα ήμασταν… ευχαριστημένοι εάν η Ελλάδα αποκτούσε F-35»

Επίδειξη αδιαλλαξίας για το κυπριακό από τον Γιασάρ Γκιουλέρ: «Στην Κύπρο επικρατεί ειρήνη εδώ και …