Σταθάκης: Δεν ανοίγουμε την αγορά στα «κοράκια»(VIDEO)

stathakis_21

To νομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες από το κοινοβούλιο, δεν επιτίθεται στα κόκκινα δάνεια και στους κατόχους τους, αλλά "διασφαλίζει πλήρως και ρητά ότι απαγορεύεται να δημιουργηθεί χειροτέρευση της θέσης του δανειολήπτη ή του εγγυητή", ανέφερε κατηγορηματικά από το βήμα της βουλής ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Σταθάκης, που συμπλήρωσε:
"Η όλη νομοθεσία για τα funds ισχύει χωρίς καμία ειδική μεταχείριση σε σχέση με εκείνη των τραπεζών. Δεν έχουμε νομικό πλαίσιο όπως της Ιρλανδίας και της Ισπανίας με ειδικό φορολογικό καθεστώς. Είναι ρητά διατυπωμένο ότι απελευθερώνονται τα δάνεια των μεγάλων επιχειρήσεων, δηλαδή αυτών που έχουν τζίρο πάνω από 50 εκατ. ευρώ το χρόνο και πάνω από 250 εργαζόμενους".

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Σταθεροποίηση των τιμολογίων αναμένεται τον Μάιο

Σύμμαχος των καταναλωτών είναι κατά κύριο λόγο οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η συμμετοχή των οποίων …