Απολύσεις και κινητοποιήσεις στη Ροδόπη

ροδοπη

Η απόφαση της Βιομηχανίας Γάλακτος Ξάνθης «Ροδόπη ΑΕ», να συνεχίσει το ρυθμό των απολύσεων, με δύο ακόμη άτομα, να βλέπουν την πόρτα της εξόδου από την εργοστασιακή μονάδα, φέρνει και το κύμα των κινητοποιήσεων, από το σωματείο των εργαζομένων, που δηλώνει ότι δεν θα μείνει άλλο παρατηρητής των αρνητικών εξελίξεων, όταν ήδη έχουν μείνει άνεργοι άλλοι 8 συνάδελφοί τους.
Από σήμερα ανέλαβα δράση Άκη ουσιαστικά νεκρώνουν κάθε παραγωγική λειτουργία του εργοστασίου αφού κατήλθαν σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.
Εξέδωσαν Άκη σχετική ανακοίνωση με την οποία καλούν σύσσωμο τον κόσμο της περιοχής, να συστρατευτεί μαζί τους και να απαιτήσει την επαναπρόσληψη και των 10 με παράλληλη δέσμευση ότι θα σταματήσει κάθε αιφνιδιασμός που θα οδηγήσει σε μαρασμό την πόλη τους.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης στο TikTok: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας όπου τσούγκρισε κόκκινα αυγά με ναύτες …