Εποχικές προσλήψεις από το Δήμο Τανάγρας

job
Ο Δήμαρχος Τανάγρας ανακοινώνει, ότι σύμφωνα με την αριθ.86/2015, απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που εγκρίθηκε με την 2603/61724/7-5-2015,έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, το 16050/22-6-2015 έγγραφο του Υπ,Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού,δύο (9) ατόμων με σειρά προτεραιότητας, για κάλυψη εποχιακών αναγκών του Δήμου ανταποδοτικού χαρακτήρα.
Τα τυπικά προσόντα αναφέρονται στην ΣΟΧ 1/2015 του Δήμου Τανάγρας την οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να την παραλάβουν από την έδρα του Δήμου ( Σχηματάρι Παμμεγίστων Ταξιαρχών 1) .
Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
Προθεσμία υποβολής της αίτησης είναι δέκα (10) ημέρες και αρχίζει από την επομένη της δημοσίευσης της ανακοίνωσης αυτής στις εφημερίδες.
Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτηση πρέπει να υποβάλλουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά επικυρωμένα όπως αυτά αναλυτικά αναφέρονται στην αναρτηθείσα στο Δήμο Τανάγρας (Σχηματάρι) ανακοίνωση, της οποίας μπορούν να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι στα γραφεία του Δήμου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Πως διαμορφώνονται οι τιμές στα τιμολόγια Οκτωβρίου

Τα νέα τιμολόγια θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τρίτη 1η Οκτωβρίου οπότε θα έχει «κλείσει» η …