Έστω και με καθυστέρηση η πληρωμή της εκλογικής αποζημίωσης

ekloges-sakos-proetoimasia[1]
Μπορεί να άργησε αλλά έστω και τώρα, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης, γνωστοποιεί ότι απέστειλε την κατάσταση πληρωμής των δικαιούχων της εκλογικής αποζημίωσης και πιστώθηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, ως εξής:
-για 689 δικαιούχους της ειδικής αποζημίωσης των διοριζομένων εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, γραμματέων κλπ., που αφορά στη διενέργεια των Εθνικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015.
-για 433 δικαιούχους της ειδικής αποζημίωσης των διοριζομένων εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, γραμματέων κλπ., που αφορά στη διενέργεια του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.
Σημασία μεγάλη έχει ότι εντοπίστηκαν στην επεξεργασία των στοιχείων, 1.860 δικαιούχοι που δεν είχαν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση για συμπλήρωση τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) κατά την εκτέλεση της σχετικής ροής πληρωμής.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Μάρτιο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

O ετήσιος ρυθμός μεταβολής μειώθηκε στο 2,9% από 3,1% τον προηγούμενο μήνα Αυξήθηκαν κατά 396 …