Προκηρύχθηκαν θέσεις στο Δήμο Νεάπολης

ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-jobs_offered
Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δύο (2) άτομα για την κάλυψη αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης -Συκεών, που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες, με προέλευση πιστώσεων από ιδίους πόρους.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
 1) Αίτηση.
2) Αντίγραφο της αστυνομικής τους Ταυτότητας.
3) Αντίγραφα σπουδών.
4) Βεβαίωση μέλους της ΕΣΗΕΜ-Θ.
5) Πιστοποιητικά απόδειξης εμπειρίας.
6) Βιογραφικό σημείωμα. Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης -Συκεών (Ελ. Βενιζέλου 125 Νεάπολη).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σήμερα η κοινή επίσκεψη Μηστοτάκη Ιερώνυμου στο Δήλεσι - Τι είπε στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός για την Εκκλησία, την πίστη και τα πολιτικά του σχέδια

Η κοινή παρουσία του πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο Δήλεσι «μεταφράζεται» ως μια νέα …