Υπάλληλος μερικής απασχόλησης, ζητείται από αλυσίδα Σ/Μ

proslipsis

Τα Lidl ζητούν να προσλάβουν στο κατάστημά τους στην Άρτα, Πωλητή/Ταμία με μερική απασχόληση, ορισμένου χρόνου.

Ο υποψήφιος θα αναλαμβάνει ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τη λειτουργία του ταμείου, τον ανεφοδιασμό των ραφιών, την τακτοποίηση της αποθήκης και την προετοιμασία των απογραφών.

Θα φροντίζει για την εξυπηρέτηση των πελατών και ασχολείστε με τη διάταξη και παρουσίαση των εμπορευμάτων, την εφαρμογή των κανονισμών υγιεινής και την καθαριότητα. Θα εργάζεται με μερική απασχόληση, αναλαμβάνοντας βάρδιες.

Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει ευχάριστη προσωπικότητα και αποτελείτε πρότυπο ευγένειας απέναντι στους πελάτες, να τον διακρίνουν υπευθυνότητα και αξιοπιστία, να του αρέσει η ομαδική εργασία και οι κοινοί στόχοι και είναι επιθυμητό να διαθέτει εμπειρία στο χώρο του εμπορίου.

Η εταιρεία προσφέρει αποδοχές περίπου 5,50€ μικτά/ώρα, επιπρόσθετες παροχές και ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μέσα από ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης 4 περίπου εβδομάδων, η εταιρεία σας παρέχει τα απαραίτητα εφόδια για τη θέση σας, ώστε να ενσωματωθείτε στη φιλοσοφία των Lidl, ακόμη και αν δεν διαθέτετε σχετική εμπειρία.

Για να υποβάλετε ηλεκτρονικά τη δική σας αίτηση, κάντε κλικ ΕΔΩ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παιδικές Κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ 2024. Δικαιούχοι, αιτήσεις, ποσό επιδότησης

Αριθμ. 29736 – ΦΕΚ τεύχος Β 2464/25.04.2024Κατάρτιση προγράμματος επιδότησης διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις, έτους …