Άνοιξαν θέσεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

job

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, συνολικά πέντε (5) ατόμων, για την αντιμετώπιση επειγουσών, εποχικών και εκτάκτων αναγκών κατά τη χειμερινή περίοδο έτους 2015-2016, στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας που εδρεύει στη Σπάρτη του Νομού Λακωνίας και συγκεκριμένα του εξής:

1 ΔΕ Χειριστών Μηχα­νημάτων Έργου

4 ΥΕ Εργατών

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει:

  1. Να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Το κατώτατο όριο ηλικίας θα πρέπει να είναι συμπληρωμένο κατά την υποβολή της αίτησης.
  2. Να έχουν υγεία και φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης για την οποία προσλαμβάνονται.
  3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (ποινική καταδίκη, υποδικία, στερητική ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση).
  4. Σε περίπτωση ύπαρξης του κωλύματος της παραπόνου παραγράφου και προκειμένου για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού (ΥΕ Εργατών) εξαιρούνται από το κώλυμα όταν έχουν εκτίσει την ποινή μου ή όταν έχουν αρθεί τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί ή όταν έχουν απολυθεί υπό όρους (άρθρο 4 παρ 6 του ν.2207/1994).
  5. Να μη συντρέχει στο πρόσωπο τους το κώλυμα της μη υπέρβασης της οκτάμηνης απασχόλησης σε φορείς του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα το τελευταίο δωδεκάμηνο (με αφετηρία την τελευταία ημέρα της σύναψης της νέας σύμβασης), με σύμβαση ΙΔΟΧ σε φορείς του δημόσιου ή ευρύτερου δημόσιου τομέα του άρθρου 14 nap 1 του ν. 2190/94, όπως ισχύει (εξαιρούνται οι συμβάσεις μίσθωσης έργου, απασχόλησης με προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας και μερικής απασχόλησης).! ε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος έχει εργαστεί κατά τα ανωτέρω πάνω από έξι μήνες θα προσληφθεί μόνον εφόσον δεν υπάρχουν υποψήφιοι άνευ κωλύματος
  1. Ν α μη συντρέχουν στο πρόσωπό τους τα κωλύματα του ΠΔ 164/2004
  2. Να μην έχουν εργαστεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με σύμβαση ΙΔΟΧ δίμηνης διάρκειας γι α κάλυψη κατεπειγουσών , εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών κατά το τελευταίο δωδεκάμηνο με αφετηρία την τελευταία ημέρα της νέας σύμβασης . Να είναι Έλληνες πολίτες . Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν και οι πολίτες των άλλων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό τους περιορισμούς του άρθρου 1 παρ. 1 του ν.2431/1996. Γίνονται επίσης δεκτοί Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαποί που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιότητά τους ως Ελλήνων κατά το γένος και τη συνείδηση αποδεικνύεται με άλλους

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλουν, αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στη Γραμματεία της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της ΠΕ Λακωνίας, η οποία βρίσκεται στη Σπάρτη, στον 1° όροφο του Διοικητηρίου, 2° χλμ Ε.Ο Σπάρτης -Γυθείου.

Πληροφορίες:Βασιλική Νάστου (τηλ 2731363194-191-188).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Η «ευαισθησία» της ΝΔ να επιδειχθεί στην απόδοση ευθυνών που αναλογούν στο έγκλημα των Τεμπών

«Να μιλήσει αδιαμεσολάβητα με τον κόσμο και να κατανοήσει τον θυμό που υπάρχει από τη …