Κανονικά τα επιδόματα Χριστουγέννων και Πάσχα στους εργαζομένους της Φιλεκπαιδευτικής

DVRO XRISTOYG

Με απόφαση του υπουργείου Εργασίας δόθηκε τέλος στην αβεβαιότητα των διοικητικών  εργαζομένων Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας, καθώς ξεκαθάρισε αμετάκλητα ότι θα λάβουν κανονικά, τα επιδόματα Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και το επίδομα αδείας, για το οποίο υπήρχε διαφωνία με τον εργοδότη τους.

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου:

"Οι συναφθείσες συμβάσεις μεταξύ της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας και του απασχολουμένου σε αυτήν διοικητικού προσωπικού αποτελούν  συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου και ως εκ τούτου, σύμφωνα με τις διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας, διατηρείται  η υποχρέωση του εργοδότη για καταβολή στους διοικητικούς εργαζομένους  των επιδομάτων Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και του επιδόματος αδείας.

Η Διοίκηση της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, σε συμμόρφωση με το περιεχόμενο της πιο πάνω έγγραφης απάντησης, κατέβαλε ήδη στο διοικητικό προσωπικό το επίδομα Χριστουγέννων, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη  συζήτηση για το διακανονισμό της αναδρομικής καταβολής των πιο πάνω  επιδομάτων."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

IOBE: Σταθερός ο δείκτης οικονομικού κλίματος

Σε καμπή βρίσκεται η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με το ΙΟΒΕ   Στα …