Eργοδοτική ασυδοσία καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στον Ιανό

ianos

Ξεκάθαρο μήνυμα προς την εργοδοσία του βιβλιοπωλείου «Ιανός» έστειλαν εργαζόμενοι του, που με την συμπαράσταση και από άλλα εργατικά σωματεία και συλλογικότητες, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το βιβλιοπωλείο στη Σταδίου και ενημέρωναν τους περαστικούς για κρούσματα ασυδοσίας της εργοδοσίας τους.
Ήτνα τέτοια η δυναμική της κινητοποίησης τους, που όσοι ενημερώθηκαν αρνήθηκαν τελικά να κάνουν τις αγορές τους από την εν λόγω επιχείρηση στο πλαίσιο στήριξης του αγώνα του προσωπικού.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν σημειώνουν:
«Καταγγέλλουμε τα διάφορα κρούσματα εργοδοτικής ασυδοσίας και το σχέδιο της ποινικοποίησης, καταστολής και κατατρομοκράτησης των αγώνων μας, που σηματοδοτήθηκε και από την επίθεση που δεχθήκαμε από τα ΜΑΤ και την εργοδοσία στο σημείο αυτό ένα χρόνο πριν, στην απεργία της Κυριακής 28/12/14, καθώς και την πρόσφατη πρωτόδικη καταδίκη των συναδέλφων μας που συνελήφθησαν εκεί την ημέρα εκείνη.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …