Economist: Το «φτωχό μέλλον της Ελλάδας»(ΦΩΤΟ)

tsipras-merkel

Προσπάθεια να αποτυπωθούν οι διαφορές ανάμεσα στις θέσεις της Άνγκελα Μέρκελ και της ελληνικής κυβέρνησης, επιχειρεί το συνοδεύει σκίτσο του Economist για τη χώρα μας, που τιτλοφορείται «Η πολιτική ανωριμότητα του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 αλυσόδεσε την Ελλάδα σε ένα φτωχό μέλλον».
Στο επίμαχο σκίτσο, εμφανίζεται από τη μία πλευρά η Γερμανίδα Καγκελάριος να κρατά το τιμόνι φορτηγού με πινακίδες της Ε.Ε. και με την ένδειξη «αμετακίνητο αντικείμενο» και από την άλλη κατεύθυνση έρχεται πάνω σε έναν οδοστρωτήρα με την πινακίδα «ανυποχώρητη δύναμη» ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, κρατώντας τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να ισοπεδώσει τα πάντα.
Κι όλα αυτά σε ένα στενό δρομάκι στο χείλος του γκρεμού ενώ ανάμεσα στους δύο ηγέτες υψώνεται ένας βράχος.
Θα καταφέρουν να συναντηθούν Τσίπρας και Μέρκελ;

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Θεοδωρικάκος-Economist: Στόχος το 1 τρισ βιώσιμων επενδύσεων έως το 2030

Ο Υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ότι στόχος είναι οι επενδύσεις στην πράσινη μετάβαση Στόχος της Ευρωπαϊκής …