Ασφαλιστικό-Κόκκινα Δάνεια, το ποδαρικό του 2016!

asfalistika

Ασφαλιστικό και κόκκινα δάνεια θα κάνουν ποδαρικό στην κυβέρνηση και στους πολίτες μαζί με το 2016, με την πρώτη να επιθυμεί την επιτάχυνση των διαδικασιών για να ολοκληρωθεί και η πρώτη αξιολόγηση, από τους δανειστές.
Στο ασφαλιστικό αναμένεται να ξεσηκώσουν αντιδράσεις η ενοποίηση των ταμείων κύριας ασφάλισης, ο περιορισμός των δικαιούχων του ΕΚΑΣ και ο καθορισμός των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, που θα δώσει το έναυσμα για να μείνουν εκτός περισσότεροι από 80.000 συνταξιούχοι.
Η κυβερνητική δέσμευση είναι πως δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις κύριες συντάξεις, αλλά μόνο στις επικουρικές και στις άλλες παροχές των Ταμείων, αλλά με όσα ζούμε τελευταία τίποτε δεν θεωρείται σίγουρο.
Τώρα σχετικά με τα κόκκινα δάνεια, εκεί το ζήτημα μάλλον είναι περισσότερο περίπλοκο, μιας και τίποτε δεν είναι ξεκάθαρο και καμία κόκκινη γραμμή δεν υπάρχει από Ελληνικής κυβερνητικής πλευράς.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Μάρτιο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

O ετήσιος ρυθμός μεταβολής μειώθηκε στο 2,9% από 3,1% τον προηγούμενο μήνα Αυξήθηκαν κατά 396 …