Οι προθεσμίες πιέζουν για ΚΤΕΟ, Τέλη και ΕΝΦΙΑ

xreos3

4 εργάσιμες ημέρες απέμειναν για την οικονομική τακτοποίηση εκκρεμοτήτων αρκετών ευρώ για τον καθένα, ώστε να αποφύγει την επιβολή προστίμων, μιας και από αύριο έχετε και έχουμε να πληρώσουμε τα ακόλουθα:

-  η τρίτη δόση του ΕΝΦΙΑ, από την οποία το Δημόσιο αναμένει να εισπράξει 490 εκατ. ευρώ.

-  τα τέλη κυκλοφορίας:  4,2 εκατομμύρια κάτοχοι οχημάτων καλούνται να πληρώσουν συνολικά 1,15 δισ. ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας. Το υπουργείο Οικονομικών δεν αναμένεται να δώσει παράταση.

-  ο φόρος εισοδήματος νομικών προσώπων: αφορά όλες τις  εταιρίες (ανώνυμες, περιορισμένης ευθύνης, ιδιωτικές κεφαλαιουχικές, ομόρρυθμες, ετερορρυθμες κ.λπ.), λοιπά νομικά πρόσωπα και οι λοιπές νομικές οντότητες.

-  η επιπλέον προκαταβολή φόρου εισοδήματος για νομικά πρόσωπα: ανώνυμες εταιρίες, εταιρίες περιορισμένης ευθύνης και ιδιωτικές κεφαλαιουχικές εταιρίες οφείλουν να καταβάλουν την δεύτερη και τελευταία μηνιαία δόση της επιπλέον προκαταβολής φόρου

-  η επιπλέον προκαταβολή φόρου εισοδήματος που επεβλήθη στους αγρότες: τις επόμενες ημέρες λήγει η προθεσμία για τη δεύτερη δόση.

-  οι δόσεις για τις ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή του ελληνικού λαού στις επόμενες εθνικές εκλογές

Ο Ν. Ανδρουλάκης ανέφερε πως η Ανάπτυξη είναι αποτέλεσμα της πλημμυρίδας των ευρωπαϊκών πόρων, τα …