Πρόσληψη ιατρών, επτά στον αριθμό

i-tourkia-tha-proslabei-5000-ellines-giatrous.w_l

Προκήρυξη για την πλήρωση επτά (7) κενών οργανικών θέσεων Ιατρών με τριετή θητεία δημοσίου δικαίου και μίας (1) κενής οργανικής θέσης Ιατρού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου με τριετή θητεία»

Α) Με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου
1. Ενός (1) Ειδικού Συμβούλου Ιατρού ειδικότητας Αναισθησιολογίας,
2. Ενός (1) Ειδικού Συμβούλου Ιατρού ειδικότητας Παθολόγου με γνωστικό αντικείμενο «Υπέρταση»,
3. Ενός (1) Ιατρού ειδικότητας Νευρολόγου με γνωστικό αντικείμενο «Παθολογία Νευρομυϊκών Παθήσεων»,
4. Ενός (1) Ιατρού ειδικότητας Νευρολόγου,
5. Δύο (2) Ψυχιάτρων,
6. Ενός (1) Ψυχιάτρου ειδικότητας Παιδοψυχιάτρων.

Β) Με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου
1. Ενός (1) Ιατρού ειδικότητας Νευρολόγου.

Οι υποψήφιοι πρέπει:
1. Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Δικαιούνται να είναι υποψήφιοι και όσοι απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση, και έχει παρέλθει έτος από την απόκτησή της, μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, εφόσον μέχρι την απόκτησή της ήταν υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Δικαιούνται να είναι υποψήφιοι και πολίτες των Κρατών−μελών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (N. 2431/1996) με τους περιορισμούς του άρθρου 1 παρ.1 αυτού και με την επιφύλαξη του Π.Δ. 255/1998.

2. Να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.
3. Να μην έχουν τα κωλύματα για διορισμό σε δημόσια θέση που αναφέρονται στα άρθρα 8 και 9 του ΥΚ, ούτε κατά το χρόνο λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, ούτε κατά το χρόνο του διορισμού.
4. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα για την άσκηση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν (άρθρο 7 του ΥΚ).
5. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Το κώλυμα της μη εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων δεν ισχύει για πολίτες κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο οποίο δεν προβλέπεται όμοιο κώλυμα διορισμού.
6. Να μην έχουν υπερβεί το 50ο έτος της ηλικίας τους οι Ειδικοί Σύμβουλοι Ιατροί και το 45ο έτος της ηλικίας τους οι λοιποί Ιατροί Π.Δ. 423/1991 (ΦΕΚ 154/11.10.1991/τ.Α΄).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Η Ελλάδα δεν είναι Λουξεμβούργο, δεν είναι όλοι φίλοι μας, δίπλα δεν μας ρίχνουν γαρύφαλλα

Ο Ν. Δένδιας τόνισε ότι το αμυντικό μας οικοσύστημα προσφέρει στο ΑΕΠ το αμελητέο, όπως …