ȅӓKύɊǠ- ĉLQԕщ`őÁƏ͙̅͠ԇӠ։ˊőL Ԇύӏ͠ʁɠӕ͔́ǓǠ̅ ԇ͠ՐϕуϠőÁӉS ʁɠʏɍٍɊǓ SցˉӇӠˏՊ`ʁԓŋ

11.000.000 ευρώ οι οφειλές εργοδότη σε εργαζόμενους

ȅӓKύɊǠ- ĉLQԕщ`őÁƏ͙̅͠ԇӠ։ˊőL Ԇύӏ͠ʁɠӕ͔́ǓǠ̅ ԇ͠ՐϕуϠőÁӉS ʁɠʏɍٍɊǓ SցˉӇӠˏՊ`ʁԓŋ

Ξεχασμένοι είναι οι 225 απολυμένοι της εταιρίας «Φίλκεραμ Τζόνσον», από το 2011, που έμειναν στο δρόμο χωρίς αποζημιώσεις δεδουλευμένων και αποζημιώσεων, που σήμερα αγγίζουν τα 11.000.000 ευρώ!!!

Και μέσα σε όλα αυτά έχουν να αντιμετωπίσουν και διάταξη από το παράλληλο πρόγραμμα της συγκυβέρνησης, που θα αποτελέσει την ταφ΄΄οπλακά τους, εάν δεν αντιδράσουν.

Ο λόγος για τους πρώην εργαζόμενους της εταιρίας παραγωγής ειδών υγιεινής "Φίλκερμαν Τζόνσον ΑΕ", που σήμερα έδωσαν συνέντευξη τύπου προειδοποιώντας τους κυβερνώντες για τις προθέσεις τους, για άσκηση όλων των νόμιμων διαδικασιών, ώστε να μην χάσουν όσα δικαιούνται, σε περίπτωση που με πράξη νομοθετικού περιεχομένου τεθεί σε ισχύ το το "άρθρο 3" του παράλληλου προγράμματος, που θα κατατεθεί εκ νέου στις 7 Ιανουαρίου.

Οι εργαζόμενοι ανήρτησαν πανό στην είσοδο του κτηρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, στο οποίο και αναγραφόταν το μήνυμα: "όχι στην κλοπή του εργοστασίου της Φιλκεράμ Τζόνσον", ενώ πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία έξω από το κτίριο φωνάζοντας αντίστοιχα συνθήματα.

Αδυνατούν να ενταχθούν σε επιδοτούμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ, λόγω της πτώχευσης που κήρυξε η εταιρεία, δεν μπορούν να βγάλουν κάρτα ανεργίας, δηλαδή δεν υπάρχουν πουθενά, ούτε σαν εργαζόμενοι, ούτε σαν άνεργοι και απαιτούν έστω και τώρα να δοθεί πολιτική λύση.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το ΚΕΑ Μαιου 2024

Πότε πληρώνεται το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, πρώην ΚΕΑ, Μαΐου 2024. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα …