Ετήσια παράταση συμβάσεων στην καθαριότητα

grigorokatharisma
Παροχές, όπως η αυτοδίκαιη παράταση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2016 των ισχυουσών ατομικών συμβάσεων για την καθαριότητα δημοσίων κτιρίων αλλά και των ΟΤΑ, περιέχονται στην έτερη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης.
Ειδικότερα, προβλέπεται ότι «για την καθαριότητα των κτιρίων των δημοσίων υπηρεσιών, των ανεξάρτητων αρχών των ΝΠΔΔ, των ΝΠΙΔ και των ΟΤΑ, και τις κάθε είδους υπηρεσίες καθαριότητας των ΟΤΑ παρατείνονται αυτοδικαίως μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2016 οι ισχύουσες ατομικές συμβάσεις και όσες επρόκειτο να υπογραφούν μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2015, καθώς και όσες ατομικές συμβάσεις έχουν λήξει μέχρι και 30 ημέρες πριν από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αυτός που δυσφημεί τη χώρα, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

"Ήταν η δική του Κυβέρνηση, που πρότεινε την αντισυνταγματική ρύθμιση που μόνο στόχο είχε τη …