Μητροπολίτης Κορίνθου προς Τσίπρα: Εύχομαι σύμφωνο συμβίωσης και στα παιδιά σου(VIDEO)

mitropolitis.3.1.708

"Σύμφωνο συμβίωσης στα παιδιά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα" ευχήθηκε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, μη γνωρίζοντας μάλλον ότι και ο ίδιςο ο Αλέξης δεν έχει απντρευτεί, αλλά έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με την Περιστέρα.

«Εκφράζω πικρό παράπονο. Είναι δυνατόν να ακούς ολόκληρο πρωθυπουργό να λέει ''ζητώ συγγνώμη γιατί καθυστερήσαμε;'' Αν του έδινα ως ευχή και του έλεγα, να σε αξιώσει ο Θεός, αφού έφερες τόσο μεγάλη πρόοδο, να παραστείς και στα συμβόλαια των παιδιών σου. Τι θα μου έλεγε; Με ειρωνεύεσαι; Με κατηγορείς; Αυτό λοιπόν του λέω. Πρέπει να σεβόμαστε ορισμένα παραδείγματα και να δίνουμε καλά παραδείγματα, δεν είναι αυτά καλά παραδείγματα».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Survivor 2024: «Στην κόψη του ξυραφιού» οι σχέσεις Περπατάρη και Ταλαδιανού

«Για να το είπα, σαν βλάκας θα έκανε», σχολίασε ο Περπατάρης Σε οριακό επίπεδο έχει …