Women on treadmill

Άνοιξαν θέσεις εργασίας

gymnastes-ergasia-45646
Ο Δήμος Καλαμαριάς ανακοινώνει ότι θα προσλάβει για τη λειτουργία των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους στην επικράτεια του Δήμου Καλαμαριάς κατά τη περίοδο 2015-2016, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως επτά (7) μήνες, συνολικό αριθμό δέκα (10) ατόμων γυμναστών πτυχιούχων καθηγητών φυσικής αγωγής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.
Ειδικότητες:
• Τέσσερις (4) γυμναστές - στριες με γνώση και προϋπηρεσία σε προγράμματα της Γ.Γ.Α που να γνωρίζουν υποχρεωτικά ορθοσωμική, βάρη, aerobic, pilates, yoga, γυμναστική στην 3η ηλικία και zumba (και όχι μεμονωμένα κάποιο από αυτά).
• Ένας (1) γυμναστής - στρια με ειδικότητα Tae Kwon Do ,
• Μία (1) γυμνάστρια με γνώση και προϋπηρεσία σε προγράμματα της Γ.Γ.Α και εμπειρία στο kids aerobic και στην μουσικοκινητική-μοντέρνο χορό.
• Δυο (2) γυμναστές -στριες με ειδικότητα κολύμβησης .
• Ένας (1) γυμναστή/στρια με ειδικότητα παραδοσιακών Χορών.

• Ένας (1) γυμναστή/στρια με ειδικότητα ειδική Αγωγή και εμπειρία σε εκγύμναση ατόμων με Ειδικές Ανάγκες σε πισίνα αλλά και σε αίθουσα γυμναστικής.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο γραφείο Αθλητισμού, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς, στην οδό Χηλής & Πλαστήρα (τηλ:2313/314 290) κατά τις ώρες 09.00 έως 14.00, από την 04-01-2016 και για δέκα (10) ημέρες έως και την 13-01-2016.

Η παρούσα δημοσιεύεται σε εφημερίδες της Θεσσαλονίκης, στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημαρχείου Καλαμαριάς, στο Γραφείο της Αντιδημαρχίας Παιδείας Αθλητισμού Νεολαίας Πολιτισμού & Δια Βίου Μάθησης στην Πλατεία Σκρά, οδός Καραμαούνα 1 στον 3ο Όροφο, καθώς και στο γραφείο Αθλητισμού, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς, στην οδό Χηλής & Πλαστήρα και στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμαριάς.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …