Ποιο το νόημα δημοσιοποίησης της επίσκεψης Παυλόπουλου σε μακροχρόνια άνεργη μητέρα;

1111111111111111111111

Ηθική στήριξη σε μία μακροχρόνια άνεργη μονογονέα, προσέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, που την επισκέφθηκε όπως ανακοινώθηκε μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες αιφνιδιαστικά το μεσημέρι της Κυριακής, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση προσέφερε δώρα στην μητέρα και στην ανήλικη κορούλα της και ενημερώθηκε από την ίδια για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει χωρίς εισόδημα για να μεγαλώσει με αξιοπρέπεια και τα απαραίτητα την κόρη της.
Ειλικρινά όμως δεν καταλαβαίνουμε σε τι ωφέλησε και ποιον η δημοσιοποίηση αυτής της επίσκεψης.
Γιατί έπρεπε να δοθεί στην δημοσιότητα η φωτογραφία της άνεργης μητέρας;
Σε τι την βοήθησε η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, αφού δεν της προσέφερε εργασία;
Γιατί η ηθική συμπαράσταση δεν γεμίζει στομάχια, δεν πληρώνει λογαριασμούς και δεν δίνει την δυνατότητα της αξιοπρεπούς διαβίωσης ενός μικρού παιδιού.
Και μην ξεχάσουμε ολόκληρη την ανακοίνωση...ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της ευχήθηκε «Καλή Χρονιά, υγεία, δύναμη και ελπίδα» και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της χώρας τη νέα χρονιά!!!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …