Δήμος Γορτυνίας: 6 προσλήψεις

20df35fcc2fdf56c7af211e8d101abc8_XL
Πρόσληψη στον Δήμο Γορτυνίας: ενός (1) ατόμου οδηγού αυτοκινήτου ΔΕ29, ενός (1) ατόμου ΔΕ Διοικητικού και τεσσάρων (4) ατόμων ΥΕ Εργατών για κατεπείγουσες εποχιακές και πρόσκαιρες ανάγκες και συγκεκριμένα για την υλοποίηση του Προγράμματος υλικής επισιτιστικής βοήθειας στο Δήμο Γορτυνίας.
ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
1. - Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
2. - Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3. - Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλι κού Κώδ κα (καταδίκη, υποδι κία, δι καστι κή συμπαράσταση).
4. Σε περίπτωση που υποβληθούν περι σσότερες αι τήσει ς υποψηφίων από τον αρι θμό ατόμων που ζητούνται ανά ει δι κότητα με τα ίδια προσόντα θα ληφθεί υπόψη η απόλυτη σει ρά προτεραι ότητας υποβολής της αίτησης στο Δήμο με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία κατάθεσης.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλουν την αίτησή τους αυτοπροσώπως στον Δήμο Γορτυνίας, Τμήμα ανθρώπινου Δυναμικού, Δημητσάνα, εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημερομηνία της δημοσίευσης της παρούσης. ( δηλαδή από 05-01-2016 έως και 09-01-2016).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Ζαχάρω Ηλείας

Σεισμός τώρα στην Ηλεία μεγέθους 3.1 Ρίχτερ με επίκεντρο βορειοδυτικά της Ζαχάρως Ηλείας   Γεωδυναμικό …