Ξεκινά η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων

proniaka-epidomata-patratora1-800x510
Ξεκινά η διαδικασία καταβολής στους δικαιούχους απο τους δήμους τις αμέσως επόμενες ημέρες, αφού  από το λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων για κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών», κατανεμήθηκε το συνολικό ποσό των 111.287.343,23 € στους Δήμους της χώρας.
Τα χρήματα αφορούν μόνο την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νομό δικαιούχους για τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο έτους 2015 καθώς και στην παράταση χορήγησης προνοιακών επιδομάτων.
Από το υπουργείο επισημαίνεται:
"Οι αποδιδόμενες με την παρούσα Απόφαση πιστώσεις, αφορούν στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους για τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο 2015 ή για όσο διάστημα των μηνών αυτών καθίστανται δικαιούχοι λήψης τους καθώς και ποσά που μας ζητήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες πρόνοιας και αφορούν στην παράταση χορήγησης προνοιακών. Τέλος οι δικαιούχοι Δήμοι θα πρέπει να γνωρίσουν έως την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 τα ποσά που απαιτούνται προκειμένου να καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2016."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στέφανος Κασσελάκης: “Έξω το κέρδος από το ΕΣΥ”

Στην δήλωση του ο κ. Κασσελάκης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι "Πρόκειται για μία κοροϊδία νεοφιλελεύθερης …