Παρά το πάγωμα θα γίνουν προσλήψεις στο Δημόσιο

525F9403-0501-4914-B44F-D82F020FAEA2_SEMINARIA

Το υπουργείο Εσωτερικών, επιχειρεί να κάμψει τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, στο πάγωμα των δημόσιων προσλήψεων με την έκδοση σχετικής ΠΝΠ και με την ακόλουθη ανακοίνωσή του δίνει διευκρινίσεις για το ζήτημα, σημειώνοντας:

"Η παράταση έως 31 Δεκεμβρίου 2016, της 33/2006 Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου για την αναστολή διορισμών και προσλήψεων στο Δημόσιο αφορά την τήρηση του κανόνα σύμφωνα με τον οποίο για κάθε πέντε αποχωρήσεις θα γίνεται μία πρόσληψη, ο οποίος ισχύει επί σειρά ετών λόγω των δημοσιονομικών συνθηκών, διευκρινίζει το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης .

Θα προσλάβουμε σημαντικό αριθμό υπαλλήλων το 2016.

Αυτή δεν συνδέεται, σε καμία περίπτωση, με την πάγια βούληση, τους σχεδιασμούς και τη διαπραγματευτική θέση της κυβέρνησης για προσλήψεις σημαντικού αριθμού υπαλλήλων, μέσα στο 2016, για την κάλυψη επειγουσών αναγκών του Δημόσιου τομέα. Προσλήψεις οι οποίες θα είναι εμπροσθοβαρείς καθώς από 1/1/2017 θα ισχύει ο νέος κανόνας 1 προς 1 ως προς τις αποχωρήσεις/προσλήψεις."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: «Είμαι και για ηγέτης και για μπύρες- Θέλω να κυβερνήσω δύο τετραετίες»

Όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην εφ΄όλης της ύλης συνέντευξή του στον Alpha. Oι …