Υψηλότατο πρόστιμο της Επιθεώρησης Εργασίας για ανασφάλιστο προσωπικό

εργαζομ
Στις 396.870 ευρώ ανέρχεται το πρόστιμο που επέβαλλε το ΣΕΠΕ στην εταιρία Intrafruit με έδρα την περιοχή Ήρα Αργολίδας, για την χρήση στην εργασίας 38 ανασφάλιστων εργαζομένων.
Στην επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη συσκευασία φρούτων,  οι ειδικοί επιθεωρητές του Σώματος σε έλεγχο που διενήργησαν στις 8 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, εντόπισαν  35 εργαζόμενοι ηλικίας άνω των 25 ετών και τρεις εργαζόμενοι ηλικίας κάτω των 25 ετών, που δούλευαν ανασφάλιστοι, χωρίς να υπάρχουν σε κανένα βιβλίο της επιχείρησης.
Πρόκειται για 9 Έλληνες, 20 Αλβανούς, μία από την Σερβία, έναν από την Ινδία και 7 που μέχρι σήμερα δεν έχουν αποκαλύψει την υπηκοότητά τους.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Ζαχάρω Ηλείας

Σεισμός τώρα στην Ηλεία μεγέθους 3.1 Ρίχτερ με επίκεντρο βορειοδυτικά της Ζαχάρως Ηλείας   Γεωδυναμικό …