Ο Δήμος Τριφυλίας ζητά 5 αθλητές για πρόσληψη

Athlos-Facilities9
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με ωριαία αποζημίωση, συνολικά πέντε (5) πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής κατηγορίας ΠΕ, για την λειτουργία των προγραμμάτων «Άθλησης για όλους» και συγκεκριμένα για τα γενικά προγράμματα:
α) Παιδί και Αθλητισμός
β) Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία
γ) Άσκηση στην τρίτη ηλικία
δ) Άσκηση ενηλίκων
ε) Άθληση και Γυναίκα
ζ) Άσκηση στην προσχολική ηλικία και ειδικό πρόγραμμα Άσκηση ΑΜΕΑ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
- Πτυχίο ή δίπλωμα Α.Ε.Ι. Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.
- Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων Ν. 3584/2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση κλπ).
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι Π.Φ.Α που επιθυμούν να απασχοληθούν στα Π.Α.γ.Ο., υποβάλλουν αίτηση στο φορέα υλοποίησης.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αυτά περιγράφονται στη με αριθμ. 26869/1-10-2013 απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού περί «Οργανωτικού Πλαισίου των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους», που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2527/τ.Β78-10-2013 στα γραφεία του Φορέα μας (Δ/νση : Δημαρχείου 2, Κυπαρισσία, υπόψιν κα. Σκλάβου Ελπίδα, τηλ: 2761022255).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …