Συνεργάτες ζητά το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων

anergia_apasxolisi_neoi_

Δεκαεπτά συμβάσεις μίσθωσης έργου με ισάριθμους εξωτερικούς συνεργάτες θα συνάψει το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ».

Οσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους καλούνται να υποβάλουν την πρότασή τους μέχρι τις 4 Ιανουαρίου αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του Ινστιτούτου «Διόφαντος» www.cti.gr.

  • Δύο θέσεις με δίπλωμα Μηχανικού Η/Υ & Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή άλλου ισοδύναμου πτυχίου στην επιστήμη και τεχνολογία των Υπολογιστών και Πληροφορικής, Διδακτορικό Δίπλωμα στην Επιστήμη των Υπολογιστών ή πτυχίο Μαθηματικού και Διδακτορικό Δίπλωμα στα Μαθηματικά).
  • Τρεις θέσεις με πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Μηχανικού Η/Υ ή άλλου ισοδύναμου πτυχίου στην επιστήμη και τεχνολογία των υπολογιστών και πληροφορικής και Μεταπτυχιακό στην επιστήμη και τεχνολογία των υπολογιστών και πληροφορικής με διπλωματική εργασία στα οπτικά δίκτυα, ή με πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, ή Μηχανικού Η/Υ, ή άλλου ισοδύναμου πτυχίου στην επιστήμη και τεχνολογία των Υπολογιστών και Πληροφορικής).
  • Eξι θέσεις με πτυχίο ΑΕΙ με κατεύθυνση στον Τομέα της Πληροφορικής και Μεταπτυχιακό στην Πληροφορική, ή την Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ή με πτυχίο ΠΕ Πληροφορικής, πτυχίο ΠΕ Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Οικονομικής Επιστήμης, πτυχίο ΑΕΙ Θετικών Επιστημών ή μεταπτυχιακό στην Πληροφορική)
  • Eξι θέσεις για διπλωματούχους Μηχανικούς Η/Υ και Πληροφορικής, ή με πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Μάρκετινγκ, ή πτυχίο Μαθηματικού και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διδακτική των Μαθηματικών ή πτυχίο Μαθηματικών & Διδακτορικό στη Διδακτική των Μαθηματικών ή πτυχίο ΠΕ στις ανθρωπιστικές επιστήμες και Διδακτορικό δίπλωμα στη δημιουργία και υποστήριξη κοινοτήτων πρακτικής εκπαιδευτικών).

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 38 εκατ. ευρώ για φυτική παραγωγή και ζωικό κεφάλαιο

Oι αποζημιώσεις τις οποίες έχει καταβάλει ο ΕΛΓΑ για το 2023 ανέρχονται στα 180,8 εκατ. …