Με απόσπαση η πρόσληψη 45 υπαλλήλων

ergasia-job-aftodioikisi[1]

Το Εθνικό Τυπογραφείο, προκειμένου να καλύψει σοβαρές και επείγουσες ανάγκες σε προσωπικό στο πλαίσιο άσκησης των αρμοδιοτήτων του, ανακοινώνει την πρόθεσή του να αποσπάσει, κατά παρέκκλιση από κάθε γενική ή ειδική διάταξη σαράντα πέντε (45) συνολικά υπαλλήλους ως κατωτέρω:

pinakas apospaseis et

Σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, οι αποσπάσεις θα διενεργηθούν με κοινή απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του συναρμόδιου Υπουργού και κατά παρέκκλιση κάθε γενικής ή ειδικής διάταξης (δεν απαιτείται γνώμη υπηρεσιακών συμβουλίων και χωρίς χρονικό περιορισμό).

Το ωράριο εργασίας του Εθνικού Τυπογραφείου είναι σε δυο βάρδιες: πρωινή 7.00-14.30 και απογευματινή 14.30-22.00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Δ1 Κατάστασης Προσωπικού του Εθνικού Τυπογραφείου στα τηλέφωνα 210-5279163-5.

Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται είτε αυτοπροσώπως κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, είτε ταχυδρομικώς επί αποδείξει στην ανωτέρω αναγραφόμενη διεύθυνση εντός της οριζόμενης προθεσμίας με την ένδειξη «Αίτηση συμμετοχής στην υπ’ αριθμ. πρωτ. Γ 112339/31- 12-2015 Ανακοίνωση-Πρόσκληση για απόσπαση υπαλλήλων στο Εθνικό Τυπογραφείο» (Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου).

Προθεσμίες

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται σε αποκλειστική προθεσμία από την 4η Ιανουαρίου μέχρι και την 22η Φεβρουαρίου 2016 να υποβάλουν στο Εθνικό Τυπογραφείο, Διεύθυνση Δ΄ Ανθρώπινου Δυναμικού, Τμήμα Δ1 Κατάστασης Προσωπικού, Καποδιστρίου 34, 104 32 Αθήνα τα παρακάτω δικαιολογητικά, με ευθύνη του υποψηφίου:
– αίτηση υποψηφιότητας, σύμφωνα με το συνημμένο στην παρούσα ανακοίνωση υπόδειγμα,
– βιογραφικό σημείωμα,
– υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα βεβαιώνεται ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή,
– αντίγραφα των τίτλων σπουδών τους,
– αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
– πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών στο οποίο να φαίνονται:
α. τυχόν επιβληθείσες πειθαρχικές ποινές ή πειθαρχικές διαδικασίες σε εκκρεμότητα και
β. το σύνολο των αναρρωτικών αδειών και η βαθμολογία των εκθέσεων αξιολόγησης των τελευταίων πέντε (5) ετών και
γ. το ότι δεν υπάρχει κώλυμα απόσπασης από γενική ή ειδική διάταξη.

Η αίτηση υποψηφιότητας κοινοποιείται ταυτόχρονα στην οικεία Διεύθυνση Διοικητικού στην οποία υπάγονται οι ενδιαφερόμενοι και η εν λόγω κοινοποίηση θα πρέπει να προκύπτει από την αίτηση του/της υπαλλήλου.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγραμμα σταθερότητας: Μέτρα στήριξης 2,4 δισ. ευρώ για τη διετία - Το προβλέπεται για ανάπτυξη

Στο 2,5% από 2,9% η πρόβλεψη για την ανάπτυξη  - Προβλέπεται πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% του …