477 οι νέες μόνιμες και εποχικές προσλήψεις του Δημόσιου τομέα

eydap

Άναψε το πράσινο φως από το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και δόθηκε η έγκριση να ξεκινήσουν οι διαδικασίες πρόσληψης 40 δικηγόρων, 60 τελωνειακών, 202 εργαζομένων στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και στα νομικά πρόσωπα αυτού και 175 εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ.

Η απόφαση που είναι υπογεγραμμένη από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης  Χριστόφορο Βερναρδάκη και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, αναφέρει:

"Εγκρίνεται η κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης σαράντα(40) θέσεων Δικηγόρων  και Νομικών Συμβούλων με  σχέση έμμισθης εντολής σε ΟΤΑ  α΄  και β΄βαθμού  και  σε  Νομικά  Πρόσωπα αυτών.

Εγκρίνεται και η κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης  εξήντα(60) μόνιμων υπαλλήλων   του κλάδου ΠΕ Τελωνειακών, επιλαχόντων της Προκήρυξης 2Κ/2014 του ΑΣΕΠ στο υπουργείο Οικονομικών.

Στο υπουργείο  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και στα Νομικά Πρόσωπα αυτού, ξεκινούν οι διαδικασίες για την πλήρωση πενήντα έξι (56) θέσεων μονίμου προσωπικού και εκατόν σαράντα έξι(146) θέσεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Τέλος εγκρίνεται η κίνηση διαδικασιών πρόσληψης εκατόν εβδομήντα πέντε(175) εργαζομένων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (οκτώ μηνών)  στην ΕΥΔΑΠ."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η απάντηση του Βελόπουλου στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «η δήλωση του Αρχιεπισκόπου …