ΟΑΕΔ: Ενεργοποιεί το Εργαστήρι ανέργων

oaed-anergia-anergoi

Στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, στοχεύει ο ΟΑΕΔ, που ενεργοποιεί το Εργαστήρι Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων, μόνο όμως για τους νομούς της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, για τους οποίους θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για τους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 27/1/2016 από τις 09.30 έως τις 15.00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους Εργασιακούς Συμβούλους της Υπηρεσίας του ΟΑΕΔ που είναι εγγεγραμμένοι / εγγεγραμμένες και περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.

Ο ΟΑΕΔ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος και τονίζει πως μέσω των Εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών).

Μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ. Πότε και πως θα πάρουν οι δικαιούχοι τα δωρεάν βιβλία

ΟΠΕΚΑ. Πότε και πως θα πάρουν οι δικαιούχοι τα δωρεάν βιβλία. Τις πρώτες ημέρες του …