Στα μαχαίρια για την οικογενειοκρατία πολιτικοί, σε τηλεοπτικό πάνελ...(VIDEO)

georgiadis_varemenos_aftodioikisi-620x320

Αντάλλαξαν πυρά, με θέμα την οικογενειοκρατία στο Δημόσιο και την τακτοποίηση ημετέρων από την συγκυβέρνηση, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος και ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ανταλλάσσοντας πυρά, περί ανέμων και υδάτων, να απαντά ο πρώτος και να επιμένει για τις προσλήψεις ο δεύτερος.

Νόημα δεν βγήκε αλλά, μπορείτε να γελάσετε με τα πολιτικά τερτίπια, αν παρακολουθήσετε τη "συνομιλία", από το 11ο λεπτό και μετά, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σήμερα η κοινή επίσκεψη Μηστοτάκη Ιερώνυμου στο Δήλεσι - Τι είπε στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός για την Εκκλησία, την πίστη και τα πολιτικά του σχέδια

Η κοινή παρουσία του πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο Δήλεσι «μεταφράζεται» ως μια νέα …