Ποια έγγραφα χρειάζεστε στη συνέντευξη για δουλειά;

ergasia-sunenteuksi-anergia-anazitisi-ergasias-biografiko

  • Βιογραφικό σημείωμα
    Αρκετά αντίγραφα του βιογραφικού σας σημειώματος στη γλώσσα του εργοδότη και εάν είναι δυνατόν και στην αγγλική γλώσσα.
  • Διπλώματα
    Φωτοαντίγραφα του απολυτηρίου λυκείου σας, του πανεπιστημιακού σας διπλώματος, πιστοποιητικά ξένων γλωσσών και τυχόν άλλων τίτλων σπουδών.
  • Μετάφραση
    του(των) διπλώματος(ων) σας Για ορισμένες θέσεις εργασίας, π.χ. στον δημόσιο τομέα, θα χρειαστείτε επικυρωμένο μεταφρασμένο αντίγραφο που συνήθως χορηγείται από το ίδιο το εκπαιδευτικό ίδρυμα στο οποίο φοιτήσατε ή το αρμόδιο υπουργείο. Ενημερωθείτε σχετικά από το αρμόδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας σας.
  • Έγγραφα
    ταυτότητας Προσκομίστε διαβατήριο ή έγκυρο δελτίο ταυτότητας και, ει δυνατόν, αντίγραφο του πιστοποιητικού γεννήσεώς σας.
  • Κάρτα ασφάλισης
    υγείας Η ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης υγείας (ή άλλο έγγραφο ασφάλισης υγείας, ειδικά για πολίτες εκτός της ΕΕ) θα αποδειχτεί χρήσιμη σε περίπτωση που ο υποψήφιος εργοδότης σας προσφέρει μια θέση εργασίας επί τόπου ή σε περίπτωση που πρέπει να καλύψετε μη αναμενόμενα έξοδα υγειονομικής περίθαλψης.
  • Φωτογραφίες
    διαβατηρίου Προσκομίστε φωτογραφίες διαβατηρίου για την ευκολότερη ταυτοποίηση του βιογραφικού σας σημειώματος και για οποιαδήποτε άλλη απαιτούμενη τυπική διαδικασία.
  • Συστατικές
    επιστολές Οι συστατικές επιστολές μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους υποψηφίους. Εάν δεν έχετε προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία, προσκομίστε συστάσεις από το σχολείο ή το πανεπιστήμιό σας.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …