Αμείωτες οι προσλήψεις στο πρόγραμμα Άθληση για Όλους

AULHSH
Ανακοίνωση για την πρόσληψη τριών (3) Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων "Αθλησης για Όλους" περιόδου 2015 - 2016.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία έως 60 ετών.
Απαραίτητα δικαιολογητικά:
1. Φωτοτυπία πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α., - ειδικότητας - βαθμός πτυχίου, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου από την Ελλάδα.
2. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
4. Έγγραφα που αποδεικνύουν την προϋπηρεσία, όπως βεβαιώσεις, ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία που να αναγράφονται η ημέρες και οι ώρες εργασίας.
5. Βιογραφικό σημείωμα όπου θα αναφέρεται η προϋπηρεσία στα προγράμματα της ΓΓΑ, ή επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, ή απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λ.π.
6. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι :
Α) τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό είναι αληθή, ότι θα απασχοληθεί στον Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. σύμφωνα με το ωράριο που θα μου υποδειχθεί.
Β) ο υποψήφιος δηλώνει ότι δεν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευσή)
7. Βεβαίωση ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.
8. Έγγραφα που να υποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στέφανος Κασσελάκης: Τριήμερη περιοδεία στην Ήπειρο

Υπενθυμίζεται πως τους Παξούς επισκέφθηκε το πρωί ο Στέφανος Κασελάκης συνοδευόμενος από τον βουλευτή του …